Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/8/d/9/vespaschuur.com/httpd.www/vqmod/vqmod.php on line 459 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/8/d/9/vespaschuur.com/httpd.www/system/helper/utf8.php on line 650 Over ons

Over ons

Beste bezoeker,

In de zomer van 2004 kregen we de vespamicrobe te pakken. We konden de eerste vespa op de kop tikken op een rommelmarkt in Sint –Truiden. Na wat opzoekingwerk thuis bleek het een PK50s uit 1983 te zijn. De eerste vespa was een feit. 8 Jaar later bezitten we meerdere zeldzame exemplaren van het Italiaanse merk.

Na jarenlange ervaring, talrijke restauraties en het verzamelen van alles wat met vespa te maken heeft hebben we Vespaschuur opgericht. Vespaschuur heeft zijn naam zeker niet gestolen. De verzameling en de winkel bevinden zich namelijk in een gerestaureerde schuur uit 1899: “De vespaschuur”

Onze gadgets worden vanuit Italië rechtstreeks getransporteerd naar de Vespaschuur. Daardoor zijn al onze gadgets van hoge kwaliteit en 100 procent origineel.

 

Met vriendelijke Groeten

Martijn Deckers
Vespaschuur
Dilsen-Stokkem